Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
24.03.2022, 08:00

Εστιατόρια: Εξασφαλίστε υψηλότερη κατάταξη στη Google με έναν ασφαλή ιστότοπο

Εστιατόρια: Εξασφαλίστε υψηλότερη κατάταξη στη Google με έναν ασφαλή ιστότοπο

Φαίνεται ότι κάθε δεύτερη μέρα υπάρχει άλλο ένα μεγάλο χακάρισμα στο Διαδίκτυο. Πολλοί καταναλωτές έχουν μουδιάσει και υποθέτουν ότι οι πληροφορίες τους θα κλαπούν κάποια στιγμή. Tα εστιατόρια, ωστόσο, εξακολουθούν να έχουν πολλούς λόγους για να λάβουν μέτρα για να αποφύγουν την παραβίαση και να διατηρήσουν τα δεδομένα των πελατών ασφαλή. Ένας ασφαλής ιστότοπος είναι ένας από τους ευκολότερους και φθηνότερους τρόπους για να αποτρέψετε την παραβίαση.

Η Google υποβιβάζει τον ιστότοπό σας στις κατατάξεις αναζήτησης, κοστίζοντας σας πολύτιμη επισκεψιμότητα στον ιστό (και επομένως έσοδα).

Τα δεδομένα καταναλωτών (π.χ. εγγραφές ιστού σε μια λέσχη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου) θα μπορούσαν εύκολα να κλαπούν εάν ο ιστότοπός σας δεν είναι ασφαλής.

Η Google άρχισε πρόσφατα να τιμωρεί τους ιστότοπους που δεν έχουν ασφαλή σύνδεση και να επιβραβεύει ιστότοπους που έχουν. Κατά συνέπεια, ο ιστότοπός σας θα κατατάσσεται ανάλογα με το αν χρησιμοποιείτε SSL—και η κατάταξη είναι πολύ σημαντική.

Δεύτερον, οι εισβολείς μπορούν εύκολα να έχουν πρόσβαση σε δεδομένα που συλλέγονται μέσω μη ασφαλών τοποθεσιών.

Τα συγκεκριμένα πιστοποιητικά είναι δωρεάν, αλλά είναι ιδιαίτερα σημαντικά για τη σελίδα του εστιατορίου σας και την κατάταξη που θα έχει στη Google.