Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
05.11.2021, 15:00

Έλεος κάπου! Του Νεκτάριου B. Νώτη

Έλεος κάπου! Του Νεκτάριου B. Νώτη

Του Νεκτάριου B. Νώτη, Ιδρυτή & CEO της Notice Content and Services

Βγήκε η κυβέρνηση και ανακοίνωσε νέα μέτρα για τους ανεμβολίαστους.


Μέτρα, τα οποία είναι κατά τη γνώμη μου απλή ασπιρίνη, αφού - σε μεγάλο βαθμό - στηρίζονται στην οικειοθελή συμμόρφωση και ειλικρίνεια των συγκεκριμένων πολιτών.


Αλλά, είπαμε, αφού δεν θέλουμε να το κάνουμε αλά γαλλικά για την εστίαση, δεν έχουμε να συζητάμε κάτι άλλο.


Δεν πρόλαβαν, λοιπόν, να γίνουν γνωστά τα συγκεκριμένα μέτρα, και βγήκαν πολλοί επικεφαλής ομοσπονδιών και συλλόγων εμπόρων και καταστηματαρχών και άρχισαν να κράζουν και να φέρνουν την καταστροφή σχετικά με την πορεία των επιχειρήσεων τους. Υποστηρίζουν, δηλαδή, ότι τα μέτρα αυτά οδηγούν σε πτώση του τζίρου στο λιανεμπόριο και την εστίαση.


Δηλαδή, προτιμούν και οι ίδιοι να θέτουν σε κίνδυνο την υγεία και τη ζωή των εργαζόμενων σε αυτούς τους κλάδους;


Δεν βλέπουν και δεν μαθαίνουν τι γίνεται πάλι στα νοσοκομεία με όλους αυτούς, οι οποίοι την έχουν δει επιστήμονες και είναι με μάσκα οξυγόνου, επειδή “στα εμβόλια κάτι έχουν βάλει για να μας ελέγχουν”…;


Και, σε τελική, αντί να πιέσουν την κυβέρνηση να αποκλειστούν από παντού οι ανεμβολίαστοι - ούτε καν με τεστ - και να αυξηθούν οι ποινές για τους παραβάτες επιχειρηματίες, επιλέγουν πάλι την γκρίνια, με στόχο - κάποιοι, όχι όλοι - να απλώσουν πάλι το χέρι ζητώντας κρατική ενίσχυση.


Μόνο, που αυτή τη φορά, δεν παίζει κάτι τέτοιο.


Τόσο απλά.