Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
15.09.2021, 18:00

X. Μοσχόπουλος (Metro Cash & Carry): Μουδιασμένοι προμηθευτές και παραγωγοί με το άνοιγμα της εστίασης

X. Μοσχόπουλος (Metro Cash & Carry): Μουδιασμένοι προμηθευτές και παραγωγοί με το άνοιγμα της εστίασης

Το άνοιγμα της εστίασης βρήκε απροετοίμαστους αρκετούς παραγωγούς και προμηθευτές, καθώς οι διαθέσιμες ποσότητες δεν επαρκούσαν για να καλύψουν τις ανάγκες των επαγγελματιών.

Το ξεκίνημα ήταν λίγο μουδιασμένο, η υποτονική κίνηση στην έναρξη της τουριστικής περιόδου έφερε μερική απαισιοδοξία στον κύκλο της HoReCa.αλλά τον Ιούλιο και τον Αύγουστο είχαμε διαφοροποίηση στο σκηνικό, όπου κυρίως τα τουριστικά σημεία κινήθηκαν σε πολύ ικανοποιητικά επίπεδα.

Η έλλειψη πρώτων υλών και τα ανεβασμένα κόστη στα ναύλα των εισαγομένων προϊόντων προκάλεσαν κρίση στην εφοδιαστική αλυσίδα, με αποτέλεσμα αυξήσεις τιμών σε αρκετές κατηγορίες οι οποίες αναμένεται να συνεχιστούν και το επόμενο διάστημα.

Το καλοκαίρι φεύγει και οι επαγγελματίες δηλώνουν έτοιμοι να υποδεχθούν το κοινό στους εσωτερικούς χώρους, με το βλέμμα τους να είναι καρφωμένο στις εξελίξεις καθώς ένα νέο lockdown που απεύχονται όλοι θα αποβεί καταστροφικό για τις επιχειρήσεις τους".

* Ο Χρήστος Μοσχόπουλος, Head Of HoReCa Sales, της Γενικής Διεύθυνσης Πωλήσεων METRO Cash & Carry