Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
25.07.2020, 23:57

Ν.Θωμάς (Simul):Πως θα διατηρήσετε την πελατεία - Αλλαγές στις σχέσεις με προμηθευτές

Ν.Θωμάς (Simul):Πως θα διατηρήσετε την πελατεία - Αλλαγές στις σχέσεις με προμηθευτές

Τα tips, τα οποία χρησιμοποιεί για να αντιμετωπίσει τις συνέπειες του κορονοϊού, μοιράζεται στο Horeca Open ο ιδιοκτήτης του Simul, Νίκος Θωμάς. Ο ίδιος τονίζει πως "αλλάζει σταδιακά η ψυχολογία του κόσμου" και προσθέτει πως "σε ό,τι αφορά το Simul, οι πελάτες του το στήριξαν, τόσο μετά το lockdown, όσο και σήμερα". Όπως ο ίδιος επισημαίνει, "πρωταρχικής σημασίας είναι οι καταναλωτές να αισθανθούν ασφάλεια", καθώς "η υγιεινή έχει περάσει σε πρώτο πλάνο και μόνο εφόσον τηρούνται τα μέτρα προστασίας κατά του κορονοϊού, οι καταναλωτές μπορούν ν' απολαύσουν το γεύμα τους". Πιο συγκεκριμένα:

  • Κατάλογοι menu μιας χρήσης
  • Αντισηπτικά στα τραπέζια
  • Μαχαιροπίρουνα σε συσκευασία
  • Γάντια
  • Μάσκα
  • Απολύμανση τραπεζιών
  • Απολύμανση κουζίνας

"ΠΛΗΓΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ"
Όπως αναφέρει ο ιδιοκτήτης του Simul, "τα εστιατόρια της Αθήνας αυτή τη χρονική περίοδο στηρίζονταν στον τουρισμό" και προσθέτει πως "δυστυχώς φέτος δεν μπορεί να συμβεί το ίδιο, καθώς η κίνηση τουριστών και οι αφίξεις έχουν πέσει κατακόρυφα".

ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΙΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΣ

Ο κ. Θωμάς σημειώνει πως ο "κορονοϊός τροποποίησε μερικές σχέσεις με τους προμηθευτές. Αρκετοί πλέον ζητούν τα χρήματά τους cash και δεν δίνουν πίστωση". Ωστόσο, παρατηρεί πως "οι σχέσεις μεταξύ των ιδιοκτητών εστιατορίων και των προμηθευτών χτίζονται με τον χρόνο". 

ΣΤΑΘΕΡΟ MENU 

Ο Νίκος Θωμάς έχει επιλέξει να μην προχωρήσει σε αλλαγή του menu του Sumul, καθώς "αυτό γνωρίζει ο κόσμος και αυτό προτιμά". Αξίζει να αναφερθεί πως το εστιατόριο δεν σκέφτεται να μπει στο delivery.