Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
24.10.2020, 18:34

Χ.Πετσίνης (Genesis):Η αγορά αυτορρυθμίζεται - Έως 100% άνοδος το 2020

Χ.Πετσίνης (Genesis):Η αγορά αυτορρυθμίζεται - Έως 100% άνοδος το 2020

 "Η κατάσταση με τον κορονοϊό, ιδιαίτερα σε όσους προμηθευτές ασχολούνται με τον κλάδο Horeca, είναι ιδιαιτέρως δύσκολη. Ο λόγος είναι πως καταγράφεται σημαντική πτώση της κατανάλωσης, απόρροια των περιοριστικών μέτρων, που έχουν ληφθεί, και επομένως δεν υπάρχει κίνηση στην αγορά. Ωστόσο, παρατηρώ πως γενικότερα η αγορά αυτορρυθμίζεται. Εμείς, δηλαδή, δίνουμε πίστωση σε μεγάλους πελάτες μας, όπως ο Θανόπουλος και η Ηπειρώτισσα. Επίσης, στηρίζουμε και μικρότερα σημεία λιανικής, οι ιδιοκτήτες των οποίων, όμως, έχουν καλές σχέσεις με τον προμηθευτή, είναι συνεπείς στις πληρωμές τους και έχουν κίνηση. Επομένως, θεωρώ πως η αγορά αυτορρυθμίζεται με ένα τρόπο και ανταμείβει τις σχέσεις, που βασίζονται στην εμπιστοσύνη", δηλώνει στο Horeca Open ο Χρήστος Πετσίνης, εκ των ιδιοκτητών της Genesis Viand Products, που εμπορεύεται 2.000 κωδικούς. 

INFO -ΠΡΟΪΟΝΤΑ
Σάλτσες
Ξύδια
Πάστες
Μέλι
Λουκούμια
Αλόη
Καφέ
Κρασιά
Green Cola
Φυσικοί χυμοί
Αναψυκτικά

Ο ίδιος προσθέτει πως "γενικότερα, η αγορά τροφίμων δουλεύει τοις μετρητοίς. Όμως, λόγω της κατάστασης, υπάρχει ανοχή". 

"ΤΑ HEALTHY FOODS ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΜΕΡΙΔΙΟ"
Ο κ.Πετσίνης σημειώνει πως " η τάση διεθνώς και όχι μόνο στην Ελλάδα είναι η ενίσχυση του τομέα του υγιεινού τρόπου ζωής. Τα υγιεινά προϊόντα κερδίζουν συνεχώς μερίδιο στην αγορά και αποσύρονται σταδιακά τα πιο ανθυγιεινά τρόφιμα. Εμείς, το προσεχές διάστημα, θα λανσάρουμε νέα φυστίκια και αλόη σε νέες γεύσεις". 

ΣΤΑ €3 ΕΚΑΤ. Ο ΦΕΤΙΝΟΣ ΤΖΙΡΟΣ 
"Η εταιρεία, παρά την κρίση, που βιώνουμε εξαιτίας της πανδημίας, αναπτύσσεται και θα συνεχίσει να συμβαίνει αυτό. Ευτυχώς, έχουμε αρκετά σημεία πώλησης και συνεργασίες με μεγάλους λιανεμπόρους και αυτό, σε συνδυασμό με την ποιότητα των προϊόντων μας, οδηγεί σε ανάπτυξη. Το 2020, αναμένεται να καταγράψουμε 100% αύξηση τζίρου σε σχέση με το προηγούμενο έτος, δηλαδή περί τα €3 εκατ.", αναφέρει ο Χρήστος Πετσίνης.