Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
14.11.2020, 18:14

Μ.Νουρλόγλου (E.Chef )

Μ.Νουρλόγλου (E.Chef )

"Τόσο μέσα στο lockdown, αλλά πολύ περισσότερο πριν και μετά από αυτό, παρατηρείται η τάση εστιατόρια να έρχονται σε συνεργασία, είτε μεταξύ τους, είτε με bars, είτε με άλλα μαγαζιά, που παρέχουν άλλες υπηρεσίες. Στόχος αυτών των συνεργειών είναι να παρέχονται περισσότερα προϊόντα στους καταναλωτές και με αυτό τον τρόπο να αυξάνεται η κατανάλωση. Πριν το lockdown, η τάση αυτή ήταν κυρίαρχη στην αγορά, ωστόσο έχει περιοριστεί εξαιτίας της καραντίνας", αναφέρει στο Horeca Open ο Μιχάλης Νουρλόγλου, Executive Chef στο Premiere. 

"ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΣΤΟ MENU"
"H ενδυνάμωση του menu των εστιατορίων πριν την καραντίνα, αλλά και μετά από αυτήν, αποτελεί μονόδρομο. Αποτελεί μία από τις αρχές μου να προστίθενται συνεχώς νέες γεύσεις στον κατάλογο, καθώς με αυτό τον τρόπο κρατάς ικανοποιημένους τους πελάτες του εστιατορίου, ενώ μπορείς να προσελκύσεις νέους. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει κινητικότητα στο menu", σημειώνει ο ίδιος. 

"ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ DELIVERY"

Ο κ. Νουρλόγλου σημειώνει πως "τα εστιατόρια πλέον ζουν από το takeaway και το delivery. Ωστόσο, υπάρχουν δύο σημεία, που χρειάζονται προσοχή. Πρώτον, ότι ποτέ δεν θα καλύψουν το σύνολο της κατανάλωσης, που είχαν πριν το lockdown, και δεύτερον οι προμήθειες. Οι προμήθειες, που χρεώνουν οι πλατφόρμες είναι μεγάλες και αυτό συνιστά απαγορευτική επιλογή για ορισμένους ιδιοκτήτες εστιατορίων".